Po mesačnej prestávke sa nám naplno rozbieha ligový kolotoč a pri spomienke na začiatok v Žiline a “ super“ teplotu 4 stupne, nám tuším niektorým bolo ešte teplejšie ako naozaj. Takže sme už určite odvtedy rozmrzli. Ale konečne, veď takéto teplo k súťažiam patrí ???. Tradične ťažká trať v Rosine a k tomu horúce slnko  dávali zabrať aj tým ostrieľanejším a časy 13,… boli vo viacerých prípadoch len na jednom terči. Nakoniec u mužov prekvapilo Trnové, keď vyhrali s časom 13,916, 2. miesto patrí Hliníku 14,283 a 3. miesto pre Ďurďové 14,320.
Najrýchlejší prúd dala Mojšova Lúčka 13,356. U žien sa najviac darilo ženám z Bytčice B 19,581 a tiež im patril aj najrýchlejší prúd 17,072. 2. Mostište 19,905, 3. Oščadnica 20,387. Dlho som po včerajšom kole rozmýšľala, či vôbec idem príspevok písať, vyhralo ale presvedčenie, že tieto riadky ponúkam všetkým slušným, ktorí rešpektujú spoločné pravidlá a keď sa niečo nevydarí, zoberú tento fakt s pokorou, veď sú pred nami ďalšie výzvy. ?‍??‍??‍?Slušnému správaniu a úcte k druhému nás predsa učili vsetkých už veľmi dávno a nedá sa to zabudnúť. ???A kto si to nepamätá, tak medzi nás určite nepatrí.
A stretneme sa o tri týždne na víkendovom dvojkole najskôr v sobotu v Trnovom a po čase sa liga vracia v nedeľu do Mojšovej Lúčky

FOTOGALÉRIA1       FOTOGALÉRIA2

VIDEÁ YouTube z II. kola

VÝSLEDKOVÁ LISTINA II. KOLO ROSINA

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *