Úspešne je za nami aj posledné horúce kolo ligy a nechýbal ani osviežujúci a celkom príjemný dážď. Účastníkov súťaže prišla podporiť aj predsedníčka ŽSK Erika Jurinová, ktorá má nad SSHL záštitu. O niektoré medailové miesta v lige sa bojovalo až do samého záveru, veď v tomto ligovom ročníku sa to poradie stále miešalo, výkony boli veľmi vyrovnané a tak posledné kolo riešilo veľa otáznikov. Ale všetky hádanky sa vyriešili. Za bohatej diváckej kulisy sme videli 47 útokov a z toho dva krásne All stars, keď v tom ženskom výbere bol zabehnutý vôbec najrýchlejší prúd ročníka s časom 15,230.Hurá Erika Belko, útočníčka Bytčice B a tiež úspešná slovenská reprezentantka !!! ???

Všetci tí naši najlepší z ligy ( výber podľa hlasovania všetkých účastníkov SSHL) si užili svoju chvíľu slávy, boli predstavení divákom a na pamiatku získali aj pamätné medaile?️?️?️. Ale poďme k hodnoteniu kola. Okrem putovných pohárov, krásnych pamätných pohárov, čakali na víťazov na stupienkoch aj pekné medaile a takým zriedkavým javom v ročníku bol fakt, že prvenstvá v oboch kategóriách nepatrili v tohto kole ligovým družstvám. ??Obaja víťazi to ukázali v štýle … prišli do Predmiera prvý krát, videli, zabehli a zvíťazili… Muži Pavlice 13,541 a ženy Dežerice 16,718. Prvá návšteva sa im ozaj vydarila. ??A ako sa delili posledné ligové body u mužov???: 1.Malá Bytča A 13,650, 2. Bytčica 14,243, 3. Trnové 14,343. U žien posledné body zapísali takto??? : 1. Konská 17,408, 2. Bytčica 17,450, 3. Oščadnica 17,863.

Sladké odmeny?? za najrýchlejšie prúdy patrili u mužov ĽP Malá Bytča A 13,405 a u žien víťazkám z Dežeríc tiež ĽP 16,349. Aj keď bola trať pomerne ťažká, tí najlepší ukázali, že to vedia vždy a všade. Také bolo teda to posledné kolo a organizátori z Predmiera sa ozaj snažili, aby sa u nich všetci cítili príjemne a dúfame, že sa to aj podarilo.A zaspomínajme si obrazom aj ako bojovali s vodou niektorí “ košiari a košiarky“

FOTOALBUM

VIDEÁ YouTube

VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *