Tretie kolo a prvý ligový dvojdeň odštartoval v Trnovom. Počasie ideálne, vynovená trať s nábehom z umelej trávy na futbalovom ihrisku v Trnovom priniesla rekordné časy v oboch kategóriách.

Ženskú kategóriu ovládli dievčatá z Dulova s neuveriteľným časom 16,917 a 16,416 na ľavej strane. Dievčatá z Bytčice B v príprave na nedeľné Majstrovstvá Slovenska potvrdili svoju formu druhým najrýchlejším časom 17,081s. Prekvapenie sa konalo na bronzovej priečke. Mladé hasičky z Konskej si odbehli z birmovky, ale ich výkon 17,662s milo potešil.

Už druhým ligovým víťazstvom si upevnili prvú priečku chalani z Ďurďového. Najrýchlejší čas sezóny 13,633s a neuveriteľný zostrek pravého prúdara 12,906s. Pod 14 sekúnd sa oboma zostrekmi dostala aj Mojšová Lúčka. Druhú priečku získali s časom 13,993s a je to určite najlepšia pozvánka na ich nedeľné 4. kolo SSHL. Len niekoľko stotín sekundy zaostali chalani z Hliníka nad Váhom a ich čas 14,078s im zaručil bronzovú priečku.

Prvý krát som mal možnosť zažiť SSHL s mikrofónom v ruke a som rád, že to bolo práve v Trnovom. Priateľské prostredie, veľmi dobré zvládnuté po organizačnej stránke, kvalitná trať a bavil nás aj skúsený DJ. SSHL je rodina a bolo to cítiť aj na trati, tímy sa povzbudzovali a zdravá rivalita bola iba na úžitok. Takéto súťaže celkom určite upevňujú vzťahy, čo sa určite potvrdí už v nedeľu v Mojšovej Lúčke aj na ďalšom dvojkole Rudinka – Staškov.

Držím palce Severoslovenská Hasičská Liga. Bolo mi potešením.

text: František Ďurkáč

VIDEÁ YouTube z III. kola

VÝSLEDKOVÁ LISTINA III. KOLO TRNOVÉ

FOTOGALÉRIA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *