Ďalší ročník ligy je už definitívne uzatvorený a zaspomínajme a pripomeňme si ako to všetko dopadlo. Na vyhodnotenie SSHL v Predmieri prijal pozvanie aj krajský riaditeľ HaZZ v Žiline Jaroslav Kapusniak, ktorý stál pri zrode tejto úžasnej myšlienky, veď donedávna aktívne súťažil. Aj v sobotu obliekol dres domáceho družstva Predmier B, a tak sme ho mali možnosť opäť vidieť v akcii. Na slávnostné vyhodnotenie sa tí najvyšší nahodili do hasičských uniforiem?‍??? a už sa len tlieskalo, radovalo, tieklo šampanské ???a niekto možno aj ticho závidel. Určite vypadla aj nejedna slzička šťastia, nádherná atmosféra, nekonečné oslavy a možno už aj u niektorých rodiace sa predsavzatie, že o rok by chceli byť na tých stupienkoch a s medailami práve tí druhí. ?️?Túžba po víťazstvách je nekonečná a možnosť sa ponúka každému. Určite aj tento ročník ale vyhrali práve tí najlepší a šťastnejší. Vždy sa spája drina, umenie a šťastie, o náhodách to už dnes nebýva. Tak si ešte raz zatlieskajme, zablahoželajme víťazom a vlastne ktorým????

Ženy : 1. Bytčica B, 2. Dulov, 3. Dhz Oščadnica

Víťazky u žien dokonca 5x vyhrali ligové kolo, určite to nebola náhoda, patria právom na ten najvyšší stupienok, veď sú medzi nimi aj úspešné reprezentantky SR. Nováčik ligy Dulov milo prekvapil a úspešne konkuroval, Oščadnica pomerne vyrovnanými výkonmi tiež zaslúžene na bedni.

Muži : 1. Ďurďové, 2. Bytčica, 3. Trnové

Víťaz vyhral 3 x ligové kolo a pomaličky si budoval slušný náskok, Bytčica veľmi dobre lietala?️?️?️ a dobiehala a milo prekvapila, Trnové ???si zaspomínalo veľmi úspešne na svojich predchodcov v úvodných ročníkoch ligy.

Najrýchlejšie útoky ženy :Bytčica B v Brvništi 16,07

PP Bytčica B v Brvništi – Michaela Jatelová 15,891

ĽP Bytčica B v Brvništi – Erika Belko Čupcová 16,076

Najrýchlejšie útoky muži : Ďurďové v Hrabovom 13,542

PP Ďurďové v Mojš. Lúčke – Peter Valášek 12,906

ĽP Mojšova Lúčka v Hliníku – Tomáš Smetana 12,842

A nezabudli sme ani na smoliarov ročníka : ženy z Hliníka a muži z Bytče. A ešte pozrime ako tie vzácne a šťastné chvíle zvečnil objektív. Ďakujeme všetkým účastníkom za skvelú atmosféru a bude dlho na čo spomínať.???

FOTOALBUM

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *